سایت هنری سایت هنری .

سایت هنری

مهاجرت به اسلواکی

مهاجرت به اسلواکی
مهاجرت به اسلواکی خواهان زیادی دارد. از ویژگی های شگفت انگیز این کشور می توان به چشم اندازهای

تماشایی در اروپا ، شهرهای تاریخی، قصرهای افسانه ای، کوه ها، دشت ها و رودخانه های بزرگ و زیبا ،

غارهاو چشمه های آب معدنی فوق العاده و مردم خوش برخورد و روشنفکراشاره کرد.

سلواکی دارای دموکراسی پارلمانی به همراه قوه مقننه، قوه مجریه و قوه قضائیه می باشد.

این کشور از ماه می سال ۲۰۰۴ به اعضای اتحادیه اروپا پیوسته است. تولید ناخالص داخلی اسلواکی درحال

رشد است، و در سال ۲۰۰۷ ، رشد تولید ناخالص داخلی آن ۵ درصد بوده است .

به همین دلیل مهاجرت به اسلواکی طرفداران زیادی را جذب کرده است. اسلواکی کشوری کوچک با پنج

میلیون نفر جمعیت است که به خاطر مراکز تفریحی فوق العلاده خود شهرت یافته است .
 
اسلواکی در اروپای مرکزی واقع شده است و پایتخت آن براتیسالوا می باشد . این کشور از غرب با

جمهوری چک و اتریش، از شمال با لهستان، از شرق با اوکراین و از جنوب با مجارستان همسایه است.

اسلواکیی کشوری نیمه کوهستانی است. مردم این کشور به زبان اسلواکیایی صحبت می کنند.

بیشتر مردم این کشور دین کاتولیک مسیحیت دارند. واحد پول این کشور یورو می باشد.
 
اقامت در اسلواکی
شایع ترین روش اخذ اقامت در اسلواکی از طریق کسب و کار می باشد . اقامت موقت اجازه می دهد که

فرد برای اقامت در اسلواکی ، سفر و ورود مجدد به این کشور در مدت زمانی که توسط اداره پلیس صادر

شده است، آزاد باشد . اقامت در اسلواکی به منظور کسب و کار، اشتغال، تحصیل یا ادغام خانواده صادر

می شود . طول اقامت موقت اعطا شده به هدف اقامت در اسلواکی بستگی دارد.

به منظور سرمایه گذاری در اسلواکی حداکثر 2 سال ، برای تحصیل در اسلواکی حداکثر شش سال، و برای

ادغام خانواده حداکثر 5 سال اقامت موقت صادر می شود .شما باید همراه با درخواست اقامت موقت مدارک

لازم را نیز ارائه کنید که شامل گذرنامه معتبر، دو قطعه عکس ، هدف اقامت، تملک مالی در طی

اقامت در اسلواکی و کسب و کار مورد نظر می شود .

 
ویزای کار در اسلواکی
یکی از راه های مهاجرت به اسلواکی از طریق ویزای کار در اسلواکی است. برای اخذ ویزای کار در اسلواکی

نیاز به دعوت نامه از یک کارفرما است. کارفرما باید عنوان شغلی را 3 ماه در این کشور و 3 ماه در اتحادیه

اروپا آگهی کرده باشد. اگر در آگهی پذیرفته شوید، با درخواست کارفرما برای ویزای کار در اسلواکی برای شما

می توانید وارد این کشور شوید. به مدت 2 سال به متقاضی ویزای کار در اسلواکی داده می شود که قابل

تمدید است.
 
تحصیل در اسلواکی
یکی از راه های مهاحرت به اسلواکی از طریق تحصیل در اسلواکی می باشد. هزینه تحصیل در اسلواکی

پایین می باشد. برای تحصیل در اسلواکی نیازی به دانستن مدرک زبان نیست. تحصیل در اسلواکی به

حدود ۵۰۰ یورو در ماه نیاز دارید.

تحصیل در اسلواکی برای مقطع لیسانس ۳ تا ۴ سال ، کارشناسی ارشد ۱ تا ۲ سال و  دکترا ۳ تا ۴ سال

طول می کشد. شما در حین تحصیل در اسلواکی اجازه کار دارید و می توانید مقداری از هزینه های خود را

تامین کنید. تحصیل در اسلواکی در رشته های مختلف مورد تایید وزات علوم ایران می باشد. پس از اتمام

تحصیل در اسلواکی نیز می توانید ویزای کار در اسلواکی را دریافت نمایید. برای اخذ ویزای تحصیلی اسلواکی

شما به پر کردن فرم درخواست، پاسپورت معتبر، اثبات تمکن مالی و بیمه درمانی نیارز دارید.

 
سرمایه گذاری در اسلواکی
یکی از راه های مهاجرت به اسلواکی از طریق سرمایه گذاری در اسلواکی می باشد. این کشور با توسعه

و رشد اقتصادی صعودی در طی ۷ سال متمادی، قانون ثابت، مالیات آسان و ثابت %۱۹ از سود خالص،

نیروی انسانی حرفه ای ولی ارزان، مردم خونگرم و پذیرا، دولتی همیار با سرمایه گذاران خارجی و تضمین

سرمایه گذاری، و همچنین قانون راحت و مشخص مهاجرت، توانسته است بسیاری از شرکت های معتبر

خارجی را جذب نماید و آمار بسیار درخشنده ای در اروپا ارایه نماید.

یک سرمایه گذار خارجی که به دنبال ورود به اسلواکی برای انجام کسب و کار است، باید برای اجازه اقامت

موقت درخواست کند. برای دریافت مجوز سرمایه گذاری در اسلواکی ، سرمایه گذار درخواستی را به سفارت

اسلواکی در کشور اصلی سرمایه گذار ارائه می دهد.این درخواست باید توضیح مفصلی از اهداف مربوط به

کسب و کار سرمایه گذار را در طول اقامت داشته باشد مانند یک مجوز عملیاتی یا طرح کسب و کار، اثبات

این که سرمایه گذار دارای سابقه خالص قانونی است و اثبات این که سرمایه گذار دارایی های کافی برای

اقامت در کشور را دارد . علاوه بر این، برنامه باید شامل اظهارات حساب بانکی کسب و کار سرمایه گذار،

اقامت حداقلی شش ماهه و شواهدی که سرمایه گذار دارای بیمه بهداشتی اسلواکی است و مدارک

ثبت شرکت در اسلواکی باشد .

مجوز موقت کسب و کار تا سه سال معتبر است و ممکن است برای یک دوره اضافی از سه سال تمدید شود.

خرید ملک در اسلواکی
یکی از راه های مهاجرت به اسلواکی از طریق خرید ملک در اسلواکی می باشد. موقعیت های موجود برای

سرمایه گذاری و خرید ملک در اسلواکی :

خرید ملک در اسلواکی از طریق خرید زمین های آماده برای ساخت ویلا و آپارتمان در نزدیکی شهرهای بزرگ

و مرز اتریش که از ارزش زیادی برخوردار هستند؛

پروژه های انبوه سازی که حتی دولت نیز شما را در اجرای آنها همیاری خواهد نمود، و امکانات وام بانکی نیز

فراهم می باشند؛

خرید ملک در اسلواکی شامل آپارتمان ها و ویلا های آماده در پایتخت و شهرهای مختلف اسلواکی با وام

بانکی؛

امالک قدیمی و با ارزش که با یک بازسازی ساده به املاک بسیار با ارزشی تبدیل، و اکثر اروپاییان ازغرب اروپا

بدنبال چنین امالکی هستند؛

هتل ها و پانسیون های کوچک و بزرگ که قابل خرید به قیمت بسیار ارزان و قابل بهره برداری هستند؛

زمین های کشاورزی و جنگل ها.
 
اقامت دائم اسلواکی
هنگامی که سرمایه گذار خارجی پنج سال اقامت دائم را در اسلواکی گذراند ، سرمایه گذار می تواند برای

اقامت طولانی مدت درخواست کند و پس از هشت سال می تواند برای شهروندی اسلواکی از طریق یک

روش قانونی درخواست کند.
 
برای انجام کلیه امور مهاجرتی و پاسخ به سوالات خود می توانید با شرکت مهاجرتی مونتیکال در ارتباط

باشید. مطمئنا دانستن بهترین راه مهاجرت به اروپا کمک شایانی به شما خواهد کرد. اگر به دنبال سرمایه

گذاری هستید باید بدانید که بهترین کشور اروپایی برای سرمایه گذاری کدام است.  اخذ اقامت در اروپا باید

توسط وکلای باتجربه و کاردان صورت پذیرد


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۷ آذر ۱۳۹۷ساعت: ۰۳:۴۸:۴۳ توسط:سنا حسینی موضوع: نظرات (0)

مهاجرت به اسلوونی

مهاجرت به اسلوونی
مهاجرت به اسلوونی امروزه مورد توجه قرار گرفته است. پس لازم است که برای مهاجرت به اسلوونی با شرایط

این کشور آشنا باشید. کشور اسلوونی مورد توجه مهاجران قرار گرفته است.

این کشور اروپایی می تواند شرایط مناسبی را برای زندگی به وجود آورد. آب و هوا، سیستم آموزشی، موقعیت

کاری و شرایط زندگی در این کشور مطلوب است. و با داشتن اقامت و مهاجرت به اسلوونی می توانید به کشورهای

اروپایی بدون ویزا سفر کنید. امکان آموزش رایگان کودکان وجود دارد و خدمات پزشکی در این کشور نیز رایگان می باشد.
 
پایتخیت کشور اسلوونی شهر لیوبلیانا می باشد. این کشور در جنوب اروپای مرکزی واقع شده است. اسلوونی

با کشورهای ایتالیا، اتریش، کرواسی و مجارستان همسایه است.

بیشتر مردم این کشور مسیحی هستند. واحد پول این کشور یورو می باشد. اسلوونی دو میلیون و شصت هزار

نفر جمعیت دارد. زبان رسمی کشور اسلوونیایی می باشد.
 
راه های اقامت در اسلوونی
برای مهاجرت به اسلوونی راه هایی وجود دارد:

سرمایه گذاری در اسلوونی؛

مهاجرت از طریق تحصیل؛

مهاجرت از طریق ازدواج؛

مهاجرت کاری.

برای مهاجرت به اسلوونی و اخذ تابعیت این کشور شما باید سن زیر ۱۸ سال سن داشته باشد، باید تمکن

مالی خود را ثابت کنید، سابقه کیفری نداشته باشید و تابعیت خارجی خود را ترک کرده باشید. شما همچنین

باید به مدت 10 سال در این کشور زندگی کرده باشید.

 
ویزای کار در اسلوونی
اقامت کاری در اسلوونی و اخذ ویزای کار در اسلوونی کار ساده ای نیست. کارفرما باید عنوان کاری را ۳ ماه

در داخل کشور سپس ۳ماه در اتحادیه اروپا آگاهی کند و در صورت پیدا نکردن شخص مورد نظر می تواند به

استخدام فرد خارجی اقدام نماید.

شما باید در این آگهی پذیرفته شوید. سپس کارفرما برای شما ویزای کار در اسلوونی را درخواست می کند.

با اخذ ویزای کار در اسلوونی یک اقامت یک ساله به فرد خارجی داده می شود که می تواند همسر و فرزندان

خود را نیز همراه کند که پس از گذشت ۵ سال و پرداخت مالیات به اقامت دائم اسلوونی تبدیل می شود.

شما می توانید به مدت 3 سال مجوز برای کار شخصی را دریافت کنید.
 
تحصیل در اسلوونی
برای تحصیل در اسلوونی و اخذ ویزای تحصیلی اسلوونی باید بدانید که در دانشگاه های این کشور دروس به

زبان انگلیسی تدریس می شوند. و نیاز ی به ارائه مدرک زبان نیست زیرا می توان در دوره های زبان دانشگاه

شرکت کرد.

هزینه تحصیل در اسلوونی حدود سالی ۵۰۰۰ یورو می باشد. شما می توانید در حین تحصیل ۲۰ ساعت در

هفته کار کنید. تحصیل در اسلوونی برای مقطع لیسانس ۴ تا ۴٫۵ سال و در مقطع دکترا ۴ تا ۶ سال طول

می کشد. دانشگاه لیوبلیانا معتبرترین دانشگاه کشور اسلوونی می باشد.

پس از پایان تحصیل شما می توانید برای پیدا کردن شغل مورد نظر اقدام کرده و ویزای کار در اسلوونی را دریافت

کنید. که این امر درنهایت می تواند به مهاجرت به اسلوونی و اقامت دائم این کشور بینجامد.

 
سرمایه گذاری در اسلوونی
یکی از راه های اخذ اقامت اسلوونی از طریق سرمایه گذاری در اسلوونی است که به دلیل موقعیت و شرایط

مناسب گزینه خوبی برای سرمایه گذاری می باشد.

یکی از از این راه های سرمایه گذاری ثبت شرکت در اسلوونی می باشد . از این طریق به مدت 5 سال ،

اقامت در اسلوونی به مهاجر داده می شود که در این مدت باید مالیات های تعیین شده پرداخت و اداره

شرکت ادامه یابد.

پس از گذشت این مدت می تواند به اقامت دائم تبدیل شود. ابتدا اقامت 1 ساله و در صورت حضور در کشور

به اقامت دائم تبدیل می شود. شما باید برای مهاجرت به اسلوونی قوانینی را اجرا کنید که اجرای این قوانین

از طریق یک مشاور با تجربه امکان پذیر است.

برای ثبت شرکت و سرمایه گذاری در اسلوونی شما به ارائه مدرک زبان نیازی ندارید. شما به اصل و کپی

پاسپورت، اصل و کپی گواهی آدرس اقامت دائم، اصل و کپی مدرک تولد و فرم‌هایی برای ثبت شرکت نیاز دارید.

شما همچنین می توانید با سرمایه گذاری ۵۰۰۰۰ یورویی در مستغلات با نام شرکت ثبت شده اقامت خود

را کسب کنید که پس از یک ماه به شما اقامت داده می شود. برای این کار شما ابتدا ثبت نام قانونی خود

را در اسلوونی انجام می دهید سپسس مجوز کار در اسلوونی را دریافت می کنید آنگاه باید برای خانواده خود

مجوز اقامت دریافت کنید.
 
مهاجرت به اسلوونی از طریق ازدواج
از طریق ازدواج با فردی از تابعه این کشور می توانید اقامت اسلوونی را دریافت کنید. ابتدا به شما اقامت موقت

داده می شود. شما باید در عقد همسر خود بمانید . بعد از گذشت 2 الی 3 سال با رعایت قوانین به شما

اقامت دائم اسلوونی داده می شود.

اقامت از طریق ازدواج در نهایت به تابعیت کشور تبدیل می شود. ارائه مدت زمان آشنایی ، محل موردنظر برای

اقامت پس از ازدواج، خلاصه ای از زندگی شخصی و داشتن توانایی مالی لازم است.

سرمایه گذاری در اسلوونی و اقامت از طریق ازدواج می تواند از راه های سریع مهاجرت به اسلوونی باشد.

 
شرکت مهاجرتی مونتیکال با سال ها تجربه در امر مهاجرت و با داشتن کادری مجرب از وکلای برجسته به شما

هموطنان گرامی در رسیدن به مقصد نهایی کمک خواهد کرد. این موسسه با اخذ ویزای تضمینی اروپا گامی در

جهت رضایت بیشتر مشتریان گرامی این موسسه برداشته است تا با خیال راحت برای اخذ اقامت در اروپا اقامت

نمایید. شما با مشاوره با وکلای برجسته این مجموعه و به دست آوردن اطلاعات کافی می توانید

 ارزانترین راه مهاجرت به اروپا را پیدا کرده و برای اخذ اقامت خود اقدام نمایید.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۷ آذر ۱۳۹۷ساعت: ۰۳:۴۷:۱۳ توسط:سنا حسینی موضوع: نظرات (0)