سایت هنری سایت هنری .

سایت هنری

مهاجرت به اسلواکی

مهاجرت به اسلواکی
مهاجرت به اسلواکی خواهان زیادی دارد. از ویژگی های شگفت انگیز این کشور می توان به چشم اندازهای

تماشایی در اروپا ، شهرهای تاریخی، قصرهای افسانه ای، کوه ها، دشت ها و رودخانه های بزرگ و زیبا ،

غارهاو چشمه های آب معدنی فوق العاده و مردم خوش برخورد و روشنفکراشاره کرد.

سلواکی دارای دموکراسی پارلمانی به همراه قوه مقننه، قوه مجریه و قوه قضائیه می باشد.

این کشور از ماه می سال ۲۰۰۴ به اعضای اتحادیه اروپا پیوسته است. تولید ناخالص داخلی اسلواکی درحال

رشد است، و در سال ۲۰۰۷ ، رشد تولید ناخالص داخلی آن ۵ درصد بوده است .

به همین دلیل مهاجرت به اسلواکی طرفداران زیادی را جذب کرده است. اسلواکی کشوری کوچک با پنج

میلیون نفر جمعیت است که به خاطر مراکز تفریحی فوق العلاده خود شهرت یافته است .
 
اسلواکی در اروپای مرکزی واقع شده است و پایتخت آن براتیسالوا می باشد . این کشور از غرب با

جمهوری چک و اتریش، از شمال با لهستان، از شرق با اوکراین و از جنوب با مجارستان همسایه است.

اسلواکیی کشوری نیمه کوهستانی است. مردم این کشور به زبان اسلواکیایی صحبت می کنند.

بیشتر مردم این کشور دین کاتولیک مسیحیت دارند. واحد پول این کشور یورو می باشد.
 
اقامت در اسلواکی
شایع ترین روش اخذ اقامت در اسلواکی از طریق کسب و کار می باشد . اقامت موقت اجازه می دهد که

فرد برای اقامت در اسلواکی ، سفر و ورود مجدد به این کشور در مدت زمانی که توسط اداره پلیس صادر

شده است، آزاد باشد . اقامت در اسلواکی به منظور کسب و کار، اشتغال، تحصیل یا ادغام خانواده صادر

می شود . طول اقامت موقت اعطا شده به هدف اقامت در اسلواکی بستگی دارد.

به منظور سرمایه گذاری در اسلواکی حداکثر 2 سال ، برای تحصیل در اسلواکی حداکثر شش سال، و برای

ادغام خانواده حداکثر 5 سال اقامت موقت صادر می شود .شما باید همراه با درخواست اقامت موقت مدارک

لازم را نیز ارائه کنید که شامل گذرنامه معتبر، دو قطعه عکس ، هدف اقامت، تملک مالی در طی

اقامت در اسلواکی و کسب و کار مورد نظر می شود .

 
ویزای کار در اسلواکی
یکی از راه های مهاجرت به اسلواکی از طریق ویزای کار در اسلواکی است. برای اخذ ویزای کار در اسلواکی

نیاز به دعوت نامه از یک کارفرما است. کارفرما باید عنوان شغلی را 3 ماه در این کشور و 3 ماه در اتحادیه

اروپا آگهی کرده باشد. اگر در آگهی پذیرفته شوید، با درخواست کارفرما برای ویزای کار در اسلواکی برای شما

می توانید وارد این کشور شوید. به مدت 2 سال به متقاضی ویزای کار در اسلواکی داده می شود که قابل

تمدید است.
 
تحصیل در اسلواکی
یکی از راه های مهاحرت به اسلواکی از طریق تحصیل در اسلواکی می باشد. هزینه تحصیل در اسلواکی

پایین می باشد. برای تحصیل در اسلواکی نیازی به دانستن مدرک زبان نیست. تحصیل در اسلواکی به

حدود ۵۰۰ یورو در ماه نیاز دارید.

تحصیل در اسلواکی برای مقطع لیسانس ۳ تا ۴ سال ، کارشناسی ارشد ۱ تا ۲ سال و  دکترا ۳ تا ۴ سال

طول می کشد. شما در حین تحصیل در اسلواکی اجازه کار دارید و می توانید مقداری از هزینه های خود را

تامین کنید. تحصیل در اسلواکی در رشته های مختلف مورد تایید وزات علوم ایران می باشد. پس از اتمام

تحصیل در اسلواکی نیز می توانید ویزای کار در اسلواکی را دریافت نمایید. برای اخذ ویزای تحصیلی اسلواکی

شما به پر کردن فرم درخواست، پاسپورت معتبر، اثبات تمکن مالی و بیمه درمانی نیارز دارید.

 
سرمایه گذاری در اسلواکی
یکی از راه های مهاجرت به اسلواکی از طریق سرمایه گذاری در اسلواکی می باشد. این کشور با توسعه

و رشد اقتصادی صعودی در طی ۷ سال متمادی، قانون ثابت، مالیات آسان و ثابت %۱۹ از سود خالص،

نیروی انسانی حرفه ای ولی ارزان، مردم خونگرم و پذیرا، دولتی همیار با سرمایه گذاران خارجی و تضمین

سرمایه گذاری، و همچنین قانون راحت و مشخص مهاجرت، توانسته است بسیاری از شرکت های معتبر

خارجی را جذب نماید و آمار بسیار درخشنده ای در اروپا ارایه نماید.

یک سرمایه گذار خارجی که به دنبال ورود به اسلواکی برای انجام کسب و کار است، باید برای اجازه اقامت

موقت درخواست کند. برای دریافت مجوز سرمایه گذاری در اسلواکی ، سرمایه گذار درخواستی را به سفارت

اسلواکی در کشور اصلی سرمایه گذار ارائه می دهد.این درخواست باید توضیح مفصلی از اهداف مربوط به

کسب و کار سرمایه گذار را در طول اقامت داشته باشد مانند یک مجوز عملیاتی یا طرح کسب و کار، اثبات

این که سرمایه گذار دارای سابقه خالص قانونی است و اثبات این که سرمایه گذار دارایی های کافی برای

اقامت در کشور را دارد . علاوه بر این، برنامه باید شامل اظهارات حساب بانکی کسب و کار سرمایه گذار،

اقامت حداقلی شش ماهه و شواهدی که سرمایه گذار دارای بیمه بهداشتی اسلواکی است و مدارک

ثبت شرکت در اسلواکی باشد .

مجوز موقت کسب و کار تا سه سال معتبر است و ممکن است برای یک دوره اضافی از سه سال تمدید شود.

خرید ملک در اسلواکی
یکی از راه های مهاجرت به اسلواکی از طریق خرید ملک در اسلواکی می باشد. موقعیت های موجود برای

سرمایه گذاری و خرید ملک در اسلواکی :

خرید ملک در اسلواکی از طریق خرید زمین های آماده برای ساخت ویلا و آپارتمان در نزدیکی شهرهای بزرگ

و مرز اتریش که از ارزش زیادی برخوردار هستند؛

پروژه های انبوه سازی که حتی دولت نیز شما را در اجرای آنها همیاری خواهد نمود، و امکانات وام بانکی نیز

فراهم می باشند؛

خرید ملک در اسلواکی شامل آپارتمان ها و ویلا های آماده در پایتخت و شهرهای مختلف اسلواکی با وام

بانکی؛

امالک قدیمی و با ارزش که با یک بازسازی ساده به املاک بسیار با ارزشی تبدیل، و اکثر اروپاییان ازغرب اروپا

بدنبال چنین امالکی هستند؛

هتل ها و پانسیون های کوچک و بزرگ که قابل خرید به قیمت بسیار ارزان و قابل بهره برداری هستند؛

زمین های کشاورزی و جنگل ها.
 
اقامت دائم اسلواکی
هنگامی که سرمایه گذار خارجی پنج سال اقامت دائم را در اسلواکی گذراند ، سرمایه گذار می تواند برای

اقامت طولانی مدت درخواست کند و پس از هشت سال می تواند برای شهروندی اسلواکی از طریق یک

روش قانونی درخواست کند.
 
برای انجام کلیه امور مهاجرتی و پاسخ به سوالات خود می توانید با شرکت مهاجرتی مونتیکال در ارتباط

باشید. مطمئنا دانستن بهترین راه مهاجرت به اروپا کمک شایانی به شما خواهد کرد. اگر به دنبال سرمایه

گذاری هستید باید بدانید که بهترین کشور اروپایی برای سرمایه گذاری کدام است.  اخذ اقامت در اروپا باید

توسط وکلای باتجربه و کاردان صورت پذیرد


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۷ آذر ۱۳۹۷ساعت: ۰۳:۴۸:۴۳ توسط:سنا حسینی موضوع: نظرات (0)